Klikni i nazovi za provjeru termina na +385 (0) 91 300-0005.
Svečani menu
Hladno predjelo |
|
| Samoborska salama |
|
| Kuhana šunka (praška) |
|
| Kuhani jezik, prešani buncek |
|
| Pršut, kulen, zimska salama |
|
| Domaći svježi i suhi sir |
|
| Dimljeni sir, bjelovarska feta |
|
| Gouda, Ementaler, edamec |
|
| (kiseli krastavci, feferoni, masline, čebulice) |
Juha |
|
| Goveđa s domaćim rezancima |
|
| Juha od rajčice |
|
| Teleća ragu juha |
|
| Pileća ragu juha |
|
| Zagorska juha, juha od gljiva |
Toplo predjelo |
|
| Goveđi gulaš sa domaćim širokim rezancima |
|
| Kuhana govedina i restani krumpir |
|
| Pohani sir |
|
| Rižoto (gljiva) |
|
| Njoki (pršut, gorgonzola) |
|
| Umak od hrena |
|
| Umak od rajčice |
Glavno jelo |
|
| Pohana piletina, pečena perad |
|
| Pečena perad (piletina) |
|
| Pureći odresci(Zagrebački, Bečki, u umaku) |
|
| Pileći odresci(natur) |
|
| Teleče pečenje(špikano, natur) |
|
| Junetina u umaku |
|
| Mesna štruca(štefani) |
|
| Svinjski odresci(Zagrebački, Bečki, u umaku) |
|
| Teleći odresci(Zagrebački, Bečki, u umaku) |
|
| Svinjski kotleti(pohani, kotlovina, u umaku) |
|
| Teleći kotleti( pohani, kotlovina, u umaku) |
|
| Junetina sa šampinjonima |
|
| Pašticada |
|
| Sv file u umaku sa šampinjonima ili ciganski |
Umaci |
|
| Ciganski umak |
|
| Samoborski umak |
|
| Umak sa limunom |
|
| Umak od šampinjona |
|
| Lovački umak |
Prilozi |
|
| Restani krumpir |
|
| Pekarski krumpir |
|
| Slani krumpir |
|
| Pečeni krumpir |
|
| Kalapajsani krumpir |
|
| Pomes Frites |
|
| Police |
|
| Povrće na maslacu |
|
| Seljačka garnitura |
|
| Riža( rizi-bizi) |
|
| Riža sa povrćem |
|
| Grašak na maslacu |
|
| Kroketi |
|
| Mlinci |
|
| Šampinjoni na žaru |
|
| Njoki |
Salate |
|
| Zelena salata |
|
| Zelje( crveno i bijelo) |
|
| Cikla |
|
| Grah |
|
| Radić |
|
| Rajčica |
|
| Šopska salata |
|
| Mješana salata |
Desert |
|
| Savijača od sira, jabuka |
|
| Bučnica, palačinke |
|
| Voćna salata, sladoled |
Rano jelo |
|
| Odojak, janjetina (grah, rajčica, paprika, luk, rotkvica) |
|
| Kotlovina (restani, rajčica, paprika, luk) |
|
| Pečenice i češnjovke (restani, kiselo zelje) |
Jutarnje jelo |
|
| Vinski gulaš, sarma, gulaš od divljači |
|
| Pileći ujušak (ajngemahtec) |
Kruh |
|
| Bijeli |
|
| Polubijeli |
|
| Kukuruzni |
|
| Ispod peke |
|
| Domaći |
Pića |
|
| Aperitiv (po želji) |
|
| Vino (domaća graševina, domaći cviček ili po želji) |
|
| Mineralna voda, kava |
|
| Sokovi (coca-cola, fanta, juice, jabuka...) |
|
| Pivo (ožujsko, karlovačko, pan...) |
Ostalo |
|
| Cvjetni aranžman, dekoracija sale |
|
| Muzika, vatromet |
|
| Torta, sitni kolači, šampanjac, voće |
|
| Sobe, navlake za stolce |
Klikni i nazovi za provjeru termina na +385 (0) 91 300-0005.